Nota de informare privind protectia datelor personale

- Protejăm datele dumneavoastră personale conform cerințelor legii nr. 677/2001 pentru protecția datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

- Datele dumneavoastră vor fi folosite numai la comunicarea între vânzător şi cumpărător.

- Fac excepție doar transportatorul public, căruia la comanda de transport îi sunt furnizate datele care sunt necesare pentru predarea mărfii.

- Pentru a vă putea oferi servicii complexe, avem nevoie să ținem în evidentă unele date personale ale dumneavoastră. Datele dumneavoastră personale (adresă, număr de telefon, datele de facturare etc.) sunt  informații confidențiale și sunt protejate împotriva abuzului.

- Unele dintre date sunt necesare pentru efectuarea operațiilor de contabilitate și arhivarea bonurilor fiscale.

- Utilizând acest site sunteți de acord cu strângerea și utilizarea informațiilor despre dumneavoastră și despre cumpărăturile dumneavoastră (în condițiile menționate aici și în Termeni și condiții).

- Prin înregistrarea pe site sau înregistrarea solicitantului de noutăți sunteți de acord cu posibilitatea de a fi informat cu noutățile în magazinul nostru (prin e-mail, telefonic). Dacă doriți să nu mai primiți astfel de informări, puteți oricând să va dezabonați.

- La utilizarea internetului fără protecție nu se poate împiedica ascultarea și abuzul de informații oferite de dumneavoastră și care se transferă prin intermediul rețelei publice de date. Pentru transferul informațiilor confidențiale recomandăm folosirea site-urilor protejate.

- Magazinul nostru chiar și prin toate asigurările tehnice își rezervă dreptul de a se retrage de la garantarea siguranței în caz de atac a serverului de hacker.